.
Stan Van Samang
dinsdag 21 mei 2024

Stan Van Samang: “Eindelijk geen gezaag rond mijn oren” 

Al miste hij ze wel 

Voor de opnames van ‘Liefde Voor Muziek’ moest Stan Van Samang negen dagen naar Zuid-Afrika en dat zonder zijn twee kinderen Lenny en Stella Van Samang. Als vader was dat voor Stan toch even slikken.

“Het was de eerste keer dat ik ze zo lang niet gezien heb. Na twee dagen begon ik Lenny en Stella al te missen en wilde ik ze even horen, zien en vastpakken. Je mag ook niet vergeten dat ik een heel hechte band met hen heb. Door mijn job ben ik overdag veel thuis, ik breng de kinderen naar school en ga ze halen. Nadien speel ik met hen of help ik hen met hun huiswerk. Dat viel nu plots weg en hakte er serieus in”, zegt Stan in Story.

Negen dagen zonder kinderen, het had dan ook weer enkele voordelen. Zo kon Stan voor het eerst sinds lang eens goed doorslapen.

“Het was inderdaad dubbel. 's Nachts niet moeten opstaan en geen gezaag rond mijn oren, maar het gemis woog toch harder door. En ook al heb ik goed geslapen in Zuid-Frankrijk, ik zat toch nog steeds in dat bioritme van thuis. Om drie uur 's nachts werd ik wakker. Alleen moest ik er nu niet uit, dus draaide ik mij om en sliep verder.”