.
News Image

Stan Van Samang binnenkort te zien in Thuis met opvallende rol

Eindelijk nog eens goed nieuws voor Stan Van Samang.


Stan Van Samang kan eindelijk nog eens uitpakken met goed nieuws over zijn persoon. Bij Peter Van de Veire in de ochtendshow op MNM mocht Stan een primeur onthullen: vanaf eind december zal Stan Van Samang deel uitmaken van de cast van Thuis.

Stan Van Samang zal te zien zijn als “Harry Peeters” en net voor de jaarovergang zijn intrede maken in de populaire soap op één. In de loop van oktober starten voor Stan de opnames.

Harry is een ambitieuze, hardwerkende ondernemer die zich graag laat omringen door ‘the rich and the famous’, onthult Stan over zijn personage. Niet alleen op professioneel vlak maar ook privé smijt Harry zich volledig. Al wil Stan Van Samang nog niet té veel onthullen over het nieuwe personage in Thuis.

Stan Van Samang is vereerd dat hij gevraagd werd om mee te spelen in Thuis. “Ik kijk er alvast naar uit om straks samen te werken met deze geoliede machine. Ik voel me nu al Thuis bij al deze fijne collega’s,” klinkt het bij Stan Van Samang op MNM.

Voor Stan Van Samang is het eindelijk nog eens goed nieuws nadat hij in het oog van een storm belandde omwille van gelekte naaktfoto’s.