.
Stan Van Samang
vrijdag 31 mei 2024

Stan Van Samang: “Bepaalde zaken mis ik wel sinds de komst van de kinderen” 

Dat kan nu niet meer 

Het grote verschil tussen de deelname aan ‘Liefde Voor Muziek’ van Stan Van Samang in het eerste seizoen en het laatste seizoen is dat Stan ondertussen 2 keer papa is geworden. Soms hunkert hij nog wel eens naar de tijd waarin ze geen kinderen hadden.

“Er zijn wel bepaalde zaken die ik mis, zoals in de zomer tot een kot in de nacht op een terras zitten met vrienden. Vroeger konden Barbara en ik dat wel doen, maar nu zit uitslapen er niet meer in. Of op het moment zelf beslissen wat we eten of gaan doen. Alles verloopt veel gestructureerder. Maar dat weegt niet op tegen de onvoorwaardelijke liefde die we krijgen”, klinkt het in Story.

Een groot voordeel aan het hebben van twee kinderen is dat ze ook een grote bron aan inspiratie zijn voor nieuwe nummers.

“Ik ben al een paar jaar bezig met het maken van een nieuwe Nederlandstalige plaat. Nog geen idee wanneer die uitkomt, maar het album zal Vadertaal heten omdat dat nu eenmaal de taal is die ik spreek sinds hun geboorte. En ik kies bewust voor het Nederlands zodat ze begrijpen wat de papa zingt.”