.
Stan Van Samang
donderdag 18 februari 2021

Stan Van Samang: “het doet pijn dat ik er elke dag op word gewezen”

“ik wil niet de zielige uithangen, maar…”

Stan Van Samang geeft in Story toe dat hijzelf niet het grootste slachtoffer was in de zaak ‘Eveline’. Dat waren zijn vrouw en kinderen. “Ik voel me gefaald als vader”, geeft Stan toe.

“Ik weet dat er geen betere vader voor mijn kinderen is dan ik, maar je ziet jezelf niet graag fouten maken”, aldus Stan Van Samang. En de zaak ‘Eveline’ was één grote fout, geeft de acteur toe.

“Nog elke dag krijg ik zoveel stront over me heen. Mensen die me zeggen: ‘Besef je wel wat je jouw kinderen aandoet’. Ja, tuurlijk. Ik weet wat ik fout heb gedaan, ik weet ook wat het betekend heeft­ in mijn relatie en wat mijn relatie betekent”, klinkt het eerlijk bij Stan Van Samang in Story.

Maar Stan biechtte het maanden voor de bom in de media ontplofte op aan zijn vrouw en nu wil hij de hele zaak achter zich laten. “Alleen gaat dat niet omdat ik er elke dag op word gewezen. Dat doet pijn”, klinkt het emotioneel bij Stan Van Samang.

“En ik begrijp dat dat pijn moet doen. Ik wil zeker niet de zielige uithangen, want ik heb het hen zelf aangedaan, maar ik heb me verantwoord bij wie ik mij moest verantwoorden. Dan stopt het. Maar in je partner zijn en vader zijn is dat toch een fameuze hap”, geeft Stan Van Samang eerlijk toe.

Download onze app voor iOS of Android