.
staf coppens
zaterdag 5 augustus 2023

Staf Coppens toont wat een geweldig man hij is: “Hij wou niet weten van enige hulp” 

Hij stond hen bij op een moeilijk moment. 

Wie naar ‘Camping Coppens’ heeft gekeken, weet dat Staf Coppens en zijn vrouw Monique ontzettend lieve, sympathieke mensen zijn. Dat kan ook een koppel bevestigen die hun camping heeft bezocht.

Toen hun zoon zwaar ten val kwam, waren Staf en Monique er als de kippen bij om de familie bij te staan en de jongen te helpen.

“Staf heeft zich de hele tijd met onze zoon bezig gehouden, in afwachting van de ambulance die is gebeld. Hij heeft gebabbeld, grapjes gemaakt, en dat allemaal omdat hij zou wakker blijven. ‘Kom, we nemen een foto. Maar da gaan we het wel meteen goed doen, ik leg me erbij’, zei Staf. ‘We gaan dat verhaal een beetje spectaculair maken, hé Jens”, vertelt mama Kristel in Dag Allemaal.

Wat Staf heeft gedaan, heeft heel veel betekend voor Jens, maar ook voor zijn beide ouders. Zij zijn Staf en Monique eeuwig dankbaar.

Jens moest gelukkig niet met de ambulance worden afgevoerd en het gezin mocht op eigen kracht naar het ziekenhuis rijden. “Staf heeft ons zonder nadenken de sleutels van zijn eigen auto gegeven. Schoon toch? Wat een vertrouwen. Ondertussen heeft Staf alles zelf schoongemaakt, hij wou niet weten van enige hulp.”

Bio van Staf Coppens