.
Staf Coppens, Camping Coppens
maandag 2 oktober 2023

Staf Coppens: “Mathias is vaak de pineut”

Hij volgt vanuit Zweden

Wie fan is van Staf Coppens kan de komende weken niet klagen. Staf is te zien in ‘De Verraders’, ‘Camping Coppens’ en ‘The Big Bang’. Dat laatste presenteert hij samen met zijn broer Mathias Coppens.

‘The Big Bang’ is een spelprogramma waarin BV’s moeten bewijzen dat ze letterlijk tegen een stootje kunnen. Er zit ongelooflijk veel energie, enthousiasme en ambitie in het programma.

Sommige proeven kunnen soms wat pijnlijk zijn, zelfs een beetje sadistisch. Wie van de twee broers het meest sadistisch is, dat weet Mathias Coppens wel.

“Ik denk toch Staf. Alhoewel… we vullen elkaar perfect aan om van een half idee een goed idee te maken. Eens een proef helemaal opgebouwd is, is Staf meestal degene die zegt: ‘Hmmm, misschien moet het toch wat minder’, terwijl ik dan denk: ‘Naah, we gaan dat toch zo doen”, vertelt Mathias in Dag Allemaal.

Staf probeert altijd een beetje verder te gaan en zolang niemand hem tegenhoudt, blijft hij dat doen. “We hebben genoeg proefkonijnen op de set, al is Mathias vaak de pineut. Ik heb het excuus dat ik ver in Zweden woon en alles online moet volgen. We tellen de blauwe plekken: als het er minder zijn dan drie, dan doen we het.”

Bio van Staf Coppens

Meer Over:

Staf Coppens