.
Camping Coppens met Staf Coppens
woensdag 9 augustus 2023

Staf Coppens krijgt lof: “Ik mocht niet betalen voor hun hulp” 

Hij zou het zo opnieuw doen 

Staf Coppens en zijn vrouw Monique hebben nog maar eens laten zien wat een mooie, sympathieke mensen ze zijn.

Toen er een jongen zwaar ten val kwam tijdens zijn verblijf op camping Grinsby waren Monigue en Staf er als de eersten bij om de jongen bij te staan. Staf en Monique hebben een heel erg goeie indruk nagelaten op de ouders van Jens, de jongen van het ongeval.

“Toen mijn man en onze zoon naar het ziekenhuis waren, heeft Staf alles zelf schoongemaakt. Hij wou van geen hulp weten. En er was ook al geen sprake van dat ik hen iets zou betalen voor hun bijstand. We mochten ook gerust wat langer blijven op de camping, ondanks dat ze volgeboekt waren”, begint mama Kristel in Dag Allemaal.

Het gezin is in elk geval van plan om nog eens terug te keren naar de camping van Staf en Monique. En Staf, die wuift alle lof van het gezin weg.

“Die jongen zag er heel bleek uit en was misselijk. Het leek erop dat hij elk moment het bewustzijn kon verliezen. Ik heb hem proberen af te leiden en hem wat te laten lachen en ik heb mijn auto uitgeleend zodat ze naar het ziekenhuis konden rijden. We hebben dat met plezier gedaan en zouden dat altijd doen. Dat hoort voor ons gewoon bij de job van campinguitbater.”

Bio van Staf Coppens

Meer Over:

Staf Coppens