.
Staf Coppens en Luna
maandag 26 juni 2023

Staf Coppens in rouw: "Ze is overleden"

Geen leuk nieuws ten huize Staf Coppens

Het zijn minder leuke tijden ten huize Staf Coppens. De presentator verhuisde bijna drie jaar geleden naar Zweden waar hij samen met zijn vrouw een camping uitbaat. Het is zomer en dus een drukke periode op Camping Grinsby. Tussen al het drukke werk door heeft Staf helaas minder leuk nieuws te melden: Beau, Nora, Monique en Staf Coppens rouwen om de dood van hun hond Luna. Luna is één van de drie honden van het gezin en was de oudste. Luna werd in 2009 geboren en haalde een mooie leeftijd, maar een huisdier afgeven is altijd een zware klap.

"Afscheid van de liefste....wat doet dat pijn", schrijft Staf. Luna was trouwens ook te zien in de afleveringen van 'Camping Coppens' op VTM, het gezin Coppens heeft uiteraard heel wat foto's van Luna en daar putten zij nu troost uit.

De familie Coppens krijgt op Instagram een pak steunbetuigingen. "Oh lieverds, wat een verdriet 😢 Wat hadden jullie een geluk om haar zo lang aan jullie zijde te hebben. En wat heeft zij geboft met dat gouden mandje. Jullie dragen haar voor altijd mee, heel dichtbij 💛", schrijft An Lemmens bij de reacties. Verder voelen ook mensen als Zita Wauters, Bart Kaëll, Klaasje Meijer en Ann Van Elsen met het gezin Coppens mee. Héél veel sterkte allemaal.

Bio van Staf Coppens

Meer Over:

Staf Coppens