.
Staf Coppens
vrijdag 22 oktober 2021

Staf Coppens: “Het afscheid valt me zwaar”

Hij kan zijn gezin moeilijk achterlaten

We kunnen weer enkele weken genieten van ‘De Code Van Coppens’ op VTM. Daarin sluiten Staf Coppens en Mathias Coppens weer enkele van hun bekende medemensen op in een escape room waaruit ze moeten trachten om te ontsnappen. Niet eenvoudig om te ontsnappen, maar ook niet eenvoudig om in elkaar te steken. Het nieuwe seizoen wordt nog grootser, nog zotter en met een flinke dosis humor. “

Staf woont nog steeds in Zweden en komt speciaal voor het programma af en toe terug naar België. “Ik probeer niet langer dan een week in België te blijven want dan mis ik Monique en de kindjes te veel”, vertelt Staf aan Primo. “Wij nemen ongeveer twee kamers per dag op, dus dat gaat heel goed vooruit. Het voorbereidende werk doe ik meestal al in januari en februari online, en daarna bouwt onze ploeg de kamers.”

Hoewel Staf in België terug kan naar zijn broer Mathias en zijn familie, valt afscheid nemen van vrouw en kinderen hem zwaar. “We hebben deze zomer heel hard gewerkt. Net op het moment dat bij ons thuis alles stilaan in de plooi valt, moet ik op en af vliegen naar België.”

Download onze app voor Android of iOS