.
Staf Coppens en gezin
dinsdag 4 januari 2022

Staf Coppens en zijn gezin maken goede voornemens voor 2022

Staf Coppens blikt vooruit...

2022 is begonnen en in Zweden staat dat gelijk aan koude, donkere, maar ook sneeuwwitte avonden. Ideaal om gezellig binnen te blijven en te klinken op 2022. Dat doen Staf Coppens, Monique, Beau en Nora op woensdag 5 januari om 20u30 in de nieuwjaarsspecial van Camping Coppens - Nieuw Jaar Nieuwe Voornemens. Aan de hand van een terugblik op het voorbije hectische jaar probeert het gezin voornemens te bepalen voor elkaar om het jaar goed te starten.

“Samen met jullie wil ik terugblikken op een zalig, maar zot jaar. Om er meteen ook enkele goede voornemens aan vast te hangen”, steekt Staf van wal. Maar goede voornemens maken om het jaar te beginnen… dat is blijkbaar niet zo evident bij de familie Coppens. Hoog tijd om daar verandering in te brengen. Staf heeft alvast een aantal goede voornemens verzameld die het gezin onderling moet verdelen. “Als de meerderheid stemt dat dat voornemen bij jou moet komen, dan moet dat ook zo gebeuren. Degene die de voornemens écht niet wil en die ze dus weigert, moet een straf doen.”

Op het lijstje met goede voornemens staan alvast: ‘iets minder kleinzerig zijn’, ‘familie nog meer op de eerste plaats zetten’, 'iets minder de baas spelen’ en… ‘elke dag naar de composthoop gaan’. Aan wie zijn deze voornemens gericht? Staf en zijn gezin doen het verhaal uit de doeken en blikken aan de hand van de meest opmerkelijke momenten uit het voorbije jaar terug op het memorabele 2021.

Camping Coppens, woensdag om 20.30 op VTM.