.
News Image

Staat Louis Flion deze zomer op podium in knalgele Speedo?

De vrouwelijke fans zien het volledig zitten.


Het afgelopen jaar bracht Louis Flion verschillende feestsongs uit en na zijn buitenlandse shows in Andorra dit voorjaar zet hij zijn tocht in de entertainmentwereld voort op zijn eigen gekende manier. Vandaag ziet zijn nieuwe oorwurm ‘Knalgele Speedo’ het levenslicht en daar gaat de zon nét dat tikkeltje harder van schijnen. Op warme dagen neemt iedereen al graag eens een frisse duik. Dan zit er toch niks beter dan een strakke, knalgele Speedo?”, klinkt het bij Louis.



Om de song compleet te maken lanceert Flion ook een dansje op de tonen van dit feestlied. “Dit liedje vraagt om beweging. Dus ik ontpopte mij tot choreograaf en bedacht een flexibele dans. Het is een simpele choreografie, dus je hebt het zo onder de knie. Een reden te meer om deze zomer tijdens elk tuinfeestje de track op te zetten en met vriend en vijand die dansvloer onveilig te maken. En als het kan in gele speedo uiteraard, besluit Louis Flion.

‘Knalgele Speedo’ is vanaf vandaag te beluisteren via alle digitale kanalen. Bekijk de videoclip van ‘Knalgele Speedo’ hier: https://www.youtube.com/watch?v=eGASQPeVHOo




Bio van Louis Flion

Meer Over:

Louis Flion