.
Laura Lynn
dinsdag 16 augustus 2022

Staat Laura Lynn binnenkort voor het altaar?

En misschien een tweede kindje?

Laura Lynn en Matthias Lens leek het gedroomde koppel. Tot ze moesten bekennen dat ze niet langer samen waren. Na 8 jaar hadden ze een punt gezet achter hun relatie en dat hakte er stevig op in. Zeker bij Laura Lynn.

Met een nieuwe liefde in haar leven staat ze weer sterker dan ooit. “Je staat natuurlijk altijd sterker met z’n tweeën, hé. Ook al heb ik lang gedacht dat ik alleen zou blijven en dat het beter was zo. Maar nu sta ik absoluut steviger in m’n schoenen. Ik durf mn rug weer te rechten en ben helemaal opengebloeid”, glundert ze in Dag Allemaal.

Een nieuwe man in haar leven, dat wil misschien wel zeggen dat ze binnenkort kunnen trouwen of misschien wel een kindje van hen samen. Maar daarover is de zangeres heel duidelijk.

“Een kindje van ons samen komt er alvast niet, daar zijn we het allebei over eens. Als ik iemand had ontmoet die wel nog kinderen wou, dat zou een onoverkomelijk probleem zijn geweest. En trouwen? Het is lang een droom geweest om voor een altaar te staan. Ik zeg dus niet op voorhand ‘nee’, maar daarvoor is het nog veel te vroeg.”

Bio van Laura Lynn

Meer Over:

Laura Lynn