.
Weekend Bouillon
dinsdag 21 september 2021

Staande ovatie voor 'Weekend Bouillon' van Prethuis

En of er gelachen werd in Harelbeke. 

Op zaterdag 18 september ging in CC Het Spoor te Harelbeke, de nieuwste komedie ‘Weekendje Bouillon’ van Het Prethuis succesvol in première. De bulderende lachsalvo’s en de enthousiaste reacties waren het bewijs dat het publiek genoot met volle teugen. Op de toerplanning staan zo maar even 70 voorstellingen gepland. U kunt de ganse speellijst vinden op www.prethuis.be.

Twee bevriende koppels zijn toe aan wat rust en verpozing. Ze huren een huisje in de buurt van Bouillon om daar een weekendje lekker ontspannen door te brengen, zonder kinderen, zonder drukte, zonder stress. Er komt echter uit het niets een onbekende man aankloppen die lijkt te zijn verdwaald. De komst zorgt voor de nodige opschudding, zo staan enkele geheimen op het punt om uit te komen. Ze moeten dit kost wat kost zien te verhinderen, maar lukt hun dat? Eén ding staat vast onze ongenode gast zorgt voor peper in (de) Bouillon! Rust en verpozing zijn ver te zoeken want alles draait danig in de soep!

Een situatiekomedie pur-sang met heerlijke personages, onverwachte wendingen, hilarische toestanden en dat alles in het sappig West-Vlaams dialect.
‘Weekendje Bouillon’ is zoals we stilaan gewend zijn bij Het Prethuis van de hand van Jeroen Maes. De cast bestaat uit: Peter Bulckaen, Katrien Vandendries, Wim Stevens, Bianca Vanhaverbeke en Jeroen Maes.

Tickets nu via www.prethuis.be .

Download onze app voor iOS of Android