.
News Image

Stéphanie Meire openhartig: “ik zal zeker fouten gemaakt hebben”

Stéphanie Meire spreekt in Story openhartig over haar moederschap. 


Stéphanie Meire spreekt in Story openhartig over haar moederschap. Ze is trots op hoe Camille en Emile zijn opgegroeid, maar toch kijkt ze ook in eigen boezem: “ik zal zeker fouten gemaakt hebben, maar ik doe m’n best,” klinkt het openhartig bij de voormalige Miss België.



Stéphanie Meire onthult in het weekblad dat ze voor haar kinderen vooral een beste vriendin is. “Soms moet ik dat zelfs intomen, want ik ben nog altijd de mama die bepaalt wanneer ze moeten stofzuigen en de was opplooien,” aldus de voormalige actrice die toegeeft dat het soms moeilijk is daar een balans in te vinden.



“Ik vind het belangrijk om kinderen positief te benaderen. Slechte punten moet je aankaarten, maar daarnaast stimuleer ik positieve zaken. Ik ben heel blij dat ze beleefd en respectvol zijn,” klinkt het bij een trotse mama.



“Het pubergedrag van Camille is voorbij, al heeft ze soms nog stemmingswisselingen. Emile zit in de fase dat hij met zijn ogen draait en naar boven verdwijnt. Hij denkt het soms beter te weten dan volwassenen,” vertelt Stéphanie Meire over haar kinderen.



Stéphanie Meire zal na vijftien haar huwelijk scheiden van Emiles vader. “Ik ga daar verder geen commentaar over geven.” Voor Stéphanie Meire is het de tweede echtscheiding. “Het is jammer maar ik schaam me er niet voor. En ik heb nergens spijt van: zonder die huwelijken waren Camille en Emile er niet geweest,” klinkt het bij de trotse mama Stéphanie Meire.


Bio van Stéphanie Meire

Meer Over:

Stéphanie Meire