.
Jenna Vanlommel
vrijdag 3 november 2023

Spring-actrice Jenna Vanlommel zwaargewond na aanval taxichauffeur

Actrice helemaal onder het bloed.

Het zal je maar overkomen, je neemt de taxi om veilig thuis te komen en je komt kapot van verdriet, met een onveilig gevoel en een zware hoofdwonde thuis. Het is actrice Jenna Vanlommel overkomen.

De Spring-actrice doet haar verhaal op Instagram. “Woensdag heb ik taxi genomen. De taxichauffeur vond het blijkbaar ok om over mijn benen te wrijven en daarna nog verder te gaan”, steekt de actrice van wal.

Jenna kon haar ogen niet geloven maar was zo alert om te reageren. “Actie reactie.Terecht toch?” gaat zij op Instagram verder. De taxichauffeur vond het niet mooi van Jenny en haalde serieus uit naar de vrouw. “Een uur daarna zat ik op de spoed”, zucht Jenna.

Einde verhaal? Helaas niet. “Het was een taxi. Hij wist dus mijn adres. Hij vond het nodig om mij donderdag nog eens te komen intimideren”, gaat Jenna verder.

Haar verhaal is heftig, haar volgers hopen dan ook dat Jenna naar de politie stapt om klacht in te dienen. De kans is namelijk groot dat de dader op die manier snel gevonden kan worden.

Of Jenna in de toekomst nog een taxi zal nemen? Zonder twijfel, al zal het mogelijk met een bang hartje zijn. “Niet alle taxichauffeurs zijn slecht. Ik hoop dat jullie altijd veilig thuis geraken”, besluit Jenna Vanlommel.

Bio van Jenna Van Lommel

Meer Over:

Jenna Van Lommel