.
Christoff en Lindsay
dinsdag 8 oktober 2019

Spoedoperatie voor mama van Christoff

Christoff gaat door diep dal…


Christoff heeft al betere tijden gekend. Zijn avontuur bij Dancing With The Stars verloopt moeizaam. Christoff werd al twee keer hard afgekraakt door de jury en dat doet pijn. “Da’s slikken,” geeft de zanger toe in Dag Allemaal. “Ik vind het jammer dat het menselijke aspect af en toe wordt vergeten. Ik ben geen professionele danser, hé. Ik ben een amateur, die alleen maar z’n uiterste best kan doen. Ondanks de drukke carrière die ik daarnaast nog heb.”

En die drukke carrière is spijtig genoeg niet het enige die Christoff momenteel bezighoudt. Zo moest zijn mama met spoed geopereerd worden. Een harde klap voor het gezin De Bolle. “Een heel erg zware operatie die we niet zagen aankomen, maar ’t was hoogdringend. De rug… Mama is weer thuis nu, maar ze moet revalideren.” Christoff geeft toe dat het hem allemaal even te veel werd.

Christoff onthult in Dag Allemaal dat zijn mama zijn grote steun en toeverlaat is. “Zij is simpelweg m’n allergrootste fan. Als mama het oké vindt wat ik doe, dan trek ik me de kritiek van de jury al wat minder aan.”

Bio van Christoff

Meer Over:

Christoff