.
Ella Leyers
donderdag 29 september 2022

Speelt Ella Leyers haar Slimste Mens Ter Wereld-record kwijt?

Bart Cannaerts doet mogelijk beter!

Er staat geen rem op Bart Cannaerts. In 'De Allerslimste Mens Ter Wereld' is hij serieus goed bezig. De presentator wint de ene aflevering na de andere en kan iedere avond vanuit zijn zeteltje kijken hoe de twee andere kandidaten zitten te zwoegen om het finalespel te overleven om toch naar de volgende aflevering door te stoten.

Met nu al 9 deelnames en 7 overwinningen is Bart Cannaerts halfweg om het record van Ella Leyers te evenaren. Wees maar zeker dat Cannaerts van plan is om dat record te verbeteren. Wie zal erin slagen om hem uit het spel te krijgen? Op Julie Colpaert moeten we alvast niet meer rekenen, zij werd woensdagavond naar huis gespeeld. Met dank aan alweer een sterke Bart Cannaerts en Thomas Huyghe die de VRT-journaliste naar huis speelde. Overleeft Cannaerts vanavond zijn tiende aflevering, dan komt hij weer een stapje dichter bij de 17 deelnames van Ella Leyers. Het was in seizoen 18 dat Ella het record van 11 opeenvolgende afleveringen wist te verbeteren. Julie Colpaert en Gert Verhulst waren hun record kwijt.
Bart Cannaerts moet dus nog twee weken overleven om minstens even goed en zo nodig nog beter te doen van Ella Leyers. We zien het gebeuren, we zien het gebeuren.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Gert Verhulst en Julie Colpaert