.
News Image

Speeddate in Boer zkt Vrouw De Wereld Rond

Boer zkt Vrouw schakelt al meteen een versnelling hoger.
De jacht is geopend in Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond. Vorige week mocht akkerbouwer Gerard zijn 5 favoriete dames al kiezen, maar zover zijn Etienne, Marianne, Stephan en Victor nog niet. Zij ontmoeten op maandag 23 september hun briefschrijvers en -schrijfsters, en krijgen zo de kans hen beter te leren kennen tijdens de speeddate. En als er straks een even grote klik is in het echt als op papier zit de volgende ronde, een groepsdate, er misschien wel in.

Sommige dames, zoals Sabine, doen veel moeite om indruk te maken. Door mojito’s te maken bijvoorbeeld. Met een pàk rum. Het kan Etiennes beoordelinsgvermogen maar beïnvloeden. Sabine heeft ook aan een ecologisch rietje gedacht. Helemaal Etiennes cup of tea. Straffe tea dan toch.


Voor husky gids Marianne duikt zelfs een Nederlander op. In zijn volgende relatie wou Ryan zeker een partner die iets met husky’s heeft, en die vrouwen liggen nu eenmaal niet voor het rapen. Toen hij hoorde van Mariannes deelname aan Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond, stond Ryan dan ook met veel enthousiasme open voor een Vlaams avontuur.

Boer zkt Vrouw De Wereld Rond, maandag om 20.35 op VTM.