.
Dany Verstraeten
zondag 3 september 2023

Speciale zondag voor Dany Verstraeten

Toch wel een emotioneel moment.

Dany Verstraeten presenteerde zondagmiddag zijn laatste nieuwsuitzending op zondag bij VTM. Dany gaat op zijn 67ste met pensioen en neemt dinsdagavond 5 september definitief afscheid met zijn allerlaatste nieuwsuitzending. Dat moment zullen weinig Vlamingen willen missen, Dany Verstraeten is er vanaf dag 1 van VTM al bij en wellicht hebben de collega's nog wat verrassingen voor hem in petto. Misschien wel Nadine De Sloovere die haar vroegere collega welkom zal heten in het clubje van gepensioneerde nieuwsankers? Bij VTM weet je maar nooit.

Dany nam zondag al afscheid van de vele trouwe kijkers die op zondagmiddag om 13 uur naar het nieuws keken. En hij bedankte ook Alexander De Croo om zijn laatste politieke gast op zondag te willen zijn. Die kaatste de bal meteen terug en bedankte het nieuwsanker om er altijd te zijn. "Je was een baken van rust en professionalisme. Ik heb altijd uitgekeken naar interviews met u. Bedankt voor de voorbije jaren", besloot de premier.

Volgende week neemt Catherine Moerkerke op zondagmiddag de plaats van Dany in. Maar eerst dinsdag het grote afscheid van een man die meer dan 34 jaar trouw op de afspraak was. We gaan je missen, Dany.

Bio van Dany Verstraeten

Meer Over:

Dany Verstraeten