You are here

Soulsister en The Scabs op Hee Tervuren

17/04/2012 10:01-

De zomer komt wel heel dichtbij! En dus ook een nieuwe editie van Hee Tervuren!

Na de feesteditie van vorig jaar zijn de organisatoren opnieuw op zoek gegaan naar een mix van jong talent en gevestigde waarden. Hee Tervuren 2012 wordt vier dagen feest, voor jong en oud, op de Markt van Tervuren!

De eerste namen zijn Soulsister, Kevin Major, The Scabs en Les Truttes.

De elfde editie start met een openingsconcert van Jan Leyers en Paul Michiels, oftewel Soulsister! Op donderdag 28 juni brengen zij hun grootste hits mee naar Tervuren. Van het wereldwijd bekende ‘The Way to Your Heart’, waarmee het allemaal begon tot een reeks klassiekers zoals ‘Changes’, ‘Like a mountain’, ‘Through before we started’ of ‘Tell me what it takes’. Soulsister wordt ongetwijfeld het eerste hoogtepunt van Hee Tervuren 2012!

De openingsavond wordt afgesloten met een spetterende dj-set van Kevin Major, bekend als nieuwslezer bij Studio Brussel en MNM. Hij brengt de grootste hits uit de jaren ’80 en ’90 mee naar Tervuren voor een onvervalst retro-feestje!

Ook op vrijdag 29 juni kiest Hee Tervuren voor een onvervalste klassieker en ook wel de Vlaamse Rolling Stones genoemd: The Scabs! Na 15 jaar trakteren ze hun trouwe fans op een grote zomertour door Vlaanderen. Eén week na hun doortocht op TW Classic brengen ze alle grote hits zoals ‘Hard Times’, ‘Don’t You Know’ en ‘Nothing On My Radio’ naar Tervuren. Echte Vlaamse rock, een niet te missen optreden voor de fans!

En op algemeen verzoek verwelkomt Hee Tervuren op vrijdagavond opnieuw Vlaanderens beste coverband: Les Truttes! Een vaste waarde op Hee Tervuren en dankzij hun ijzersterke live-reputatie een absolute garantie voor een spetterend feestje! De creatieve mix van muziek en spektakel maakt Les Truttes onnavolgbaar en uniek.

Zaterdagavond wordt opnieuw de avond waar jong rockgeweld centraal staat. Momenteel worden de laatste contacten gelegd. En ook zondag 1 juli blijft een vaste waarde van het vierdaags zomerfestival. Dan staan opnieuw de kids centraal in de namiddag. Later op de avond wordt er gekozen voor Vlaamse ambiance met de toppers van dit moment. Meer informatie volgt heel binnenkort!

Tags: