.
Philippe Geubels
maandag 4 oktober 2021

Sofie Lemmens looft Philippe Geubels: “ik voel me steeds meer op mijn gemak”

Ze ziet het helemaal zitten

Elke donderdagavond is ze te zien op één aan de zijde van Philippe Geubels in ‘Is er een dokter in de zaal’. Ze assisteert Philippe en voorziet het programma van de juiste medische uitleg en tips. Maar een tv-carrière, dat hoeft voor dokter Sofie Lemmens niet.

“Nog meer tv-werk valt moeilijk te combineren met mijn job, die ik heel graag doe. Ik ben toevallig in de televisiewereld gerold. Één keer was ik te gast bij ‘Van Gils & Gasten’, en Pascale Naessens kwam bij ons thuis filmen voor haar kookprogramma op Vitaya”, vertelt Sofie in Story over hoe ze in de media is terecht gekomen.

Philippe Geubels zocht een dokter die kon aanwezig zijn bij de opnames van zijn programma. Het is zijn huisarts die dokter Sofie Lemmens aanraadde. “Nog een seizoen van ‘Is er een dokter in de zaal?’ zie ik zeker zitten. Ik hou vooral van de sfeer achter de schermen, maar ook voor de schermen voel ik me steeds meer op mijn gemak. Voor mij een hele overwinning want vroeger vond ik het verschrikkelijk om voor een publiek te spreken, zoals bij de presentatie van mijn thesis.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Philippe Geubels

Meer Over:

Philippe Geubels