.
Sofie Dumont
zaterdag 4 juni 2022

Sofie Dumont werkte samen met Panos aan smaakbom

“Ik heb een broodje en een salade ontwikkeld”

Nadat ze van het kleine scherm verdween, richt chef Sofie Dumont zich tegenwoordig op haar online publiek. Op onder andere haar website, YouTube, TikTok en Pinterest kan je haar kookavonturen voortaan op de voet volgen. Ze werkte recent ook samen met broodjesketen Panos aan een eigen creatie. Daarover vertelt ze wat meer in TV Familie.

Het professionele leven van voormalig VTM-chef Sofie Dumont speelt zich tegenwoordig bijna uitsluitend online af. Haar volgers smullen letterlijk van alle lekkere recepten die ze met hen deelt.

Recent bracht ze, na zes jaar stilte op dat gebied, ook opnieuw een kookboek uit, 'Beestig lekker eten'. Ze focust zich daarin op smaak, lokale keuken, seizoensgebonden én haalbaarheid.

Sofie sleepte onlangs ook een nieuwe samenwerking met Panos in de wacht. Ze bedacht een recept dat specifiek is afgestemd op de smaakvoorkeuren van de Belgen.

“Ik heb een broodje en een salade ontwikkeld”, vertelt ze. “Kip, een honing-mosterddressing, veenbessen en pecannoten samen in een verrassende smaakbom”. Nieuwsgierigen kunnen het broodje of de salade voortaan bestellen in hun lokaal Panos-filiaal.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Sofie Dumont

Meer Over:

Sofie Dumont