.
Sofie Dumont
woensdag 7 juni 2017

Sofie Dumont werkt aan nieuwe projecten

Maar komen die ook op tv?


Dinsdag raakte bekend dat Sandra Bekkari de plaats van Sofie Dumont inneemt op VTM. Sandra staat al meer dan twee jaar onafgebroken in de boekentop 10 met haar Nooit Meer Diëten-reeks. VTM laat weten dat Sofie Dumont even pauze houdt met haar programma ‘Sofie in de Keuken van…’. Zij zal de komende tijd aan nieuwe projecten voor VTM werken.

Davy Parmentier: “Als chef heeft Sofie Dumont voor ons de afgelopen vijf jaar gekookt in de vooravond en met succes. We geven haar nu de ruimte om aan nieuwe projecten te werken voor ons. Met Sergio Herman, Sofie Dumont en Sandra Bekkari hebben we vanaf nu drie straffe talenten in huis die top zijn in hun vak en complementair in hun aanpak.”

Sofie Dumont: “Ik ben blij dat Sandra aan boord komt. Hoe meer er over koken en voeding op tv komt, hoe beter wat mij betreft. Zelf ben ik volop bezig met nieuwe projecten uit te werken. Maar daarover later meer.”



​VTM heeft het over projecten. Of die projecten ook op VTM komen is nog maar de vraag. Bij Medialaan zetten ze al jaren in op hun digitale kanalen waaronder de VTM-site maar ook hun kookplatform. De kans is groot dat Sofie Dumont in de toekomst daar een nog grotere rol zal gaan spelen.