.
Sofie Dumont
dinsdag 16 mei 2023

Sofie Dumont: “Ik heb liever een maatje meer”

Ze duldt geen commentaar

Door de vele sociale media en de ideaalbeelden die worden gecreëerd is het voor veel jonge meisjes soms moeilijk te aanvaarden dat iedereen goed is zoals hij of zij is. Ook de dochter van Sofie Dumont, die tien is, stelt zich soms vragen.

“Zij vroeg zich onlangs af wat ze moest doen om perfect te zijn voor haar liefje. Ik heb haar gezegd dat perfect zijn heel saai is. Het is toch veel leuker wanneer je je toffe zelf bent en er een hoek af is”, klinkt het bij Sofie Dumont in Gazet van Antwerpen.

Sofie is natuurlijk een heel pak ouder dan haar dochter en heeft zich doorheen de jaren steeds beter en meer weten te aanvaarden.

“Ik was vroeger een strijkplank. Ik was heel blij toen ik vrouwelijke vormen en rondingen begon te krijgen. Vooral tijdens mijn zwangerschap werden mijn rondingen steviger. Dat ze groter zijn gebleven toen ik al bevallen was, vond ik niet erg.”

Toch blijven haar vrouwelijke troeven niet altijd stevig en zo groot als ze zelf wil. Wanneer ze ziek is en afvalt, is dat het eerste waar ze zal afvallen. “Ik heb liever een maatje meer en iets dikkere rondingen. Ik ben ook niet bezig met eten en toestanden. Wij eten thuis alles, alleen wat minder en wat trager.”

Bio van Sofie Dumont

Meer Over:

Sofie Dumont