.
Snelle
zaterdag 23 december 2023

Snelle: “Het kost me ook zoveel tijd”

Hij is ermee gestopt

In de zomer van 2022 maakte Snelle het podium onveilig met Metejoor en hun single ‘Kijk Ons Nou’. Maar ook in Nederland draait de man al enkele jaren mee. Hij speelde afgelopen zomer op zo’n 30 festivals en dat is niet niks.

Blijven hangen na zo’n festival zit er voor hem dan ook niet meer in. Hij wordt al een dagje ouder en dan doet een kater extra pijn.

“Ik ben gestopt met alcohol, ik drink niks meer. Katers kosten ook zoveel tijd. Vroeger kon ik zoals iedereen weleens iets te veel drinken op zaterdag, zodat ik het de woensdag erna nog voelde. Dat heb ik er niet meer voor over. Met hasj ben ik trouwens ook gestopt. En met sigaretten. Een heel saaie kerel ben ik geworden”, lacht Snelle in Dag Allemaal.

Nu geniet de rapper des te meer van een avondje gezellig op de bank met zijn vriendin naast hem.

“Ik heb nu al iets meer dan vier jaar verkering met Sterre. We zitten gewoon lekker met een gembertheetje op de bank. Ik heb samen met een vriend, m'n personal trainer Abdu, m'n eigen gembersapje gemaakt en op de markt gebracht: Gember Member. Voor elk optreden neem ik een gembershot. Rock-'n-roll!”

Bio van Snelle en Metejoor

Meer Over:

Snelle Metejoor