.
Slongs Dievanongs
zaterdag 26 oktober 2013

Slongs Dievanongs staat 3 keer in de Vlaamse Top 10

Slongs Dievanongs heeft nieuwe single uit.

Hoe is dat mogelijk?

Sinds twee weken heeft Slongs Dievanongs een nieuwe single uit. In "Ik zen ni de bank" doet ze haar beklag over jongens die hun deel van de rekening niet betalen. Sinds het nummer in primeur ging op MNM, werd het al erg vaak gedownload op iTunes. Daardoor komt Slongs er deze week mee binnen op nummer 2 in de Vlaamse Top 10.

Maar ook met haar zomerhit "Lacht nor mij" is Slongs nog niet uitgezongen. Het toffe deuntje staat na 24 weken nog steeds op 8 in de Vlaamse Top 10.

Halve Neuro, de groep van Slongs die sinds 2010 een begrip is in de Antwerpse hiphopscene, is op dit moment ook aardig op weg om een stevige hit te scoren. Dankzij de prestaties van onze Rode Duivels weliswaar. In "Binneuh" wordt de bekende kreet van Frank Raes gesampled, waardoor een originele Rode Duivels-hymne ontstaat. Het nummer werd al in het voorjaar gereleast maar is sinds de definitieve WK-kwalificatie van onze nationale ploeg pas echt aan een opmars bezig in de hitparade. "Binneuh" staat nu al op nummer 4 in de Vlaamse Top 10.

Bio van Slongs Dievanongs

Meer Over:

Slongs Dievanongs