.
Ben Crabbé in Blokken
maandag 26 juni 2023

Slecht nieuws voor de fans van Blokken

Dit gaan veel mensen niet graag lezen.

De finaleweek van Blokken start vandaag! .Vanaf vanavond gaat Ben Crabbé op zoek naar de sterkste kandidaat van het 29ste seizoen. In een spannende afvalrace zullen de zes beste kandidaten van het seizoen bepalen wie zich tot seizoenskampioen kroont. Van maandag tot en met donderdag spelen ze vier play-offs. Op vrijdag 30 juni volgt de seizoensfinale.

Britt, Yasmine, Tybo, Jasper, Kosti en Arno, dat zijn de zes sterkste Blokken-kandidaten van het 29ste seizoen. Vanaf maandag 26 juni keren ze terug in omgekeerde volgorde. Blokken start maandag met Arno (nummer 6) en Kosti (nummer 5). De winnaar keert dinsdag terug voor een duel tegen Jasper (nummer 4). Zo wordt er verder gespeeld tot er twee kandidaten overblijven. Die twee treden aan in de grote seizoensfinale van vrijdag 30 juni. Daarin zien we sowieso Britt Lonneville uit Brugge terug. Zij speelde dit seizoen maar liefst zes keer en staat daarmee aan kop in de top zes.

Tijdens de finaleweek gaat het geldbedrag naar het goede doel. In elke aflevering kan er 1.000 euro worden gewonnen. Dat bedrag gaat integraal naar Kom Op Tegen Kanker. Als de kandidaten erin slagen om vijf keer het finalewoord te achterhalen, kan er in totaal dus 5.000 euro voor Kom Op Tegen Kanker worden verdiend.

De eindwinnaar van het 29ste seizoen trekt binnenkort naar de idyllische eilanden Malta, Gozo en Comino voor een luxueuze reis van zeven dagen, met dank aan partner Caractère.

De finaleweek van het 29ste Blokken-seizoen: vanaf maandag 26 juni om 18.30 uur op VRT 1 en VRT MAX.

Bio van Ben Crabbé

Meer Over:

Blokken Ben Crabbé