.
Adriaan Van den Hoof
dinsdag 14 juni 2022

Slachtoffer van Adriaan Van den Hoof: “Het was hem om de seks te doen”

Een tweede getuige duikt op

De laatste tijd is er erg veel te doen rond Adriaan Van den Hoof. Adriaan zou zich schuldig hebben gemaakt aan grensoverschrijdende feiten en de slachtoffers melden zich nu één voor één.

Adriaan vluchtte het land uit om alle heisa te ontvluchten, maar tevergeefs. Na een eerste heftige getuigenis in Dag Allemaal, volgde al heel snel een tweede gelijkaardige getuigenis.

“Ik kan bevestigen dat alles wat door het andere slachtoffer is gezegd, 100% waarheid is. Alles wat zij zegt, is mij ook overkomen”, klinkt het bij een 2de getuige in Dag Allemaal.

Het doet de getuige veel pijn om erover te praten. “Hoe vaak heeft hij me niet de knapste, de liefste, de mooiste genoemd. Het ene moment was ik zijn prinses, daarna kreeg ik keihard een boek naar mijn hoofd gesmeten “, zucht ze.

Adriaan en het slachtoffer leerden elkaar kennen via sociale media waar ze dagelijks met elkaar stuurden. Bij hun eerste ontmoeting kwam het al meteen tot seks. “Toen ik wegging had ik gedacht dat ik hem nooit meer zou terugzien. Dat het Adriaan alleen maar om de seks te doen was, terwijl het voor mij liefde op het eerste gezicht was. Maar dat leek niet zo te zijn. Maar als ik nu terugkijk voel ik me zo dom en naïef.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Adriaan Van den Hoof