.
News Image

Sisters Only - The First – Beste Doorbraak Radio 2 Zomerhit?

Sisters Only gaven dit weekend een showcase in Wijnegem Shopping Center naar aanleiding van hun nieuw album "The First".

Sisters Only gaven dit weekend een showcase in Wijnegem Shopping Center naar aanleiding van hun nieuw album "The First".

Het werd een verrassend en zeer dynamisch optreden van de drie zingende zusjes: Femke (13), Ymke (16) en Anke (19) waarvan Femke allicht de bekendste is. Zij won in 2011 Junior Eurosong met haar liedje "Een kusje meer" en mocht aldus naar Armenië om er België te vertegenwoordigen. Ze weten hun mannetje te staan op het podium en het publiek kon het geheel erg smaken. Ze brachten bijna alle liedjes die op hun nieuw album staan. Waaronder "You make me feel so good", hun vorige single waarmee ze live te gast waren in de Grote Peter Van De Veire Show bij MNM en waarmee ze zelfs een plaatsje in de Radio 2 playlist veroverden. Hun nieuwe zomersingle "Hello Sunshine", een ritmisch en opzwepend nummer, brachten ze op een originele manier zodat de fans het refreintje SjaLaLaLa LaLa gelijk konden meezingen met de bijhorende choreografie. Verder zongen ze nog "Because of you", een Kim Wilde-achtig nummer met heel veel energie en hun ‘lijflied’ "Sisters Only" maar ook "Ben" van Michael Jackson en "Een kusje meer"kwamen langs. Ze eindigden hun show met een Latino Medley met nummers van Michel Telo, Gustavo Lima en Shakira. Omdat het publiek nog een extraatje wou brachten ze hun nieuwe zomersingle "Hello Sunshine" nog eens als bis-nummer. Daarna gingen ze richting Free Record Shop om hun nieuw album te signeren en om met hun fans op de foto te gaan en er werden heel wat foto’s genomen. Je kan Sisters Only volgen op FaceBook maar ook via hun gloednieuwe site: www.sistersonly.be waar je hun nieuwe singel "Hello Sunshine" GRATIS kan downloaden als je lid wordt van de Sisters Only Club. Je vind je er natuurlijk ook hun tourlist zodat je hun de hele zomer kan volgen. Dit is trouwens een verhaal om op te volgen want "The First" will surely not be their last. Als je het mij vraagt zijn Sisters Only een waardige kandidaat voor een Radio 2 Zomerhit 2013 als Beste Doorbraak !