.
Siska Schoeters
zaterdag 18 maart 2023

Siska Schoeters ontmaskerd: “Alles wat ik niet ben”

Ze was eerst erg teleurgesteld

Voor velen was het niet meteen nog een verrassing dat Siska Schoeters onder het masker van Kosmos vandaan kwam. Ze was bij velen hoofdverdachte nummer één en terecht.

Siska vond het avontuur geweldig, maar moest in het begin toch een eerste teleurstelling verwerken. En dat gebeurde toen ze voor de allereerste keer haar pak te zien kreeg.

“Toen ze me zeiden dat ik Kosmos zou worden, snapte ik dat niet meteen. Ik heb werkelijk niks met dat figuur. Bovendien kreeg ik ook meteen een paniekaanval toen ze die bol op mijn hoofd plaatsten. En dan was er nog de rol die ik moest spelen. Er werd van mij verlangd dat ik gracieus bewoog. Dat ik rust en beheerst zou zijn. Alles wat ik niet ben”, lacht Siska in Tv Familie.

Siska bracht niemand op de hoogte van haar deelname, behalve haar management. Ook haar kinderen waren niet op de hoogte. Al wisten die hun mama heel snel te ontmaskeren.

“En dat allemaal door de tip met het wijnglas. Mijn zoon stuurde me tijdens die uitzending: ‘Mama, jij bent Kosmos, want de tip is een groot glas wijn.’ Mijn zoon had me dus niet herkend aan mijn stem, maar wel aan een glas wijn… triestig”, schatert Siska.

Bio van Siska Schoeters