.
Siska Schoeters en Tomas De Soete
donderdag 27 augustus 2020

Siska Schoeters in ‘Het Huis’

Siska Schoeters in tranen in 'Het Huis'


Binnenkort start het zesde seizoen van ‘Het Huis’, het programma van Eric Goens dat op Eén te zien zal zijn. Met onder andere Elodie Ouédraogo, Mathieu Terryn van Bazart, Jacques Vermeire, André Hazes en Siska Schoeters. Deze laatste is de vijfde gast van seizoen 6.

Siska Schoeters heeft ja gezegd omdat Eric Goens altijd een eerlijk portret over zijn gast maakt. “Ik ben benieuwd wat Eric Goens van mijn montage heeft gemaakt”, vertelt Siska Schoeters in een filmpje op de website van Eén.

Siska Schoeters is een ‘bleiter’ en dat bedoelen we positief. De kans was destijds groot om Siska Schoeters bij ‘De Warmste Week’ een traantje te zien wegpinken. De ruwe bolster heeft een klein hartje, dat is algemeen geweten. De Karen Damen van de VRT is dus in het nieuwe seizoen van ‘Het Huis’ te zien en daar zal Eric Goens ook haar gevoelige snaar weten te raken. “En voor alle mensen die het willen weten: ik heb helemaal niet gehuild. Die heeft daar zeker tranen op geplakt, dat is niet echt”, grapt Siska Schoeters.