.
Siska Schoeters
zondag 8 mei 2022

Siska Schoeters: “Ik had meer het varken moeten uithangen”

"Ik heb soms het gevoel dat ik niet genoeg geprofiteerd heb van mijn toenmalige vrijheid"

Als je 40 wordt, sta je weleens stil bij wat geweest is en wat nog komen gaat. Dat geldt ook voor Siska Schoeters. De tv- en radiopresentatrice blies eind april de nodige verjaardagskaarsjes uit. Met de adem die ze nog over had, gaf ze een interview aan Nina, een weekendbijlage van Het Laatste Nieuws. Daarin blikt ze terug op haar leven tot dusver.

Een van de voordelen aan ouder worden, is volgens Siska dat ze rustiger werd. “Ik aanvaard mezelf nu zoals ik ben. Als dat iemand niet aanstaat, is dat jammer voor die persoon. Ik ben op het hoogtepunt van mijn carrière en heb kinderen. De weinige vrije tijd die ik heb, wil ik enkel nog geven aan mensen die me energie geven.”

Als men haar vraagt wat ze mogelijk anders had gedaan, is ze besluitvast. “Wel, heel weinig eigenlijk. Ik geloof heel hard dat wat gebeurd is, ook zo moest gebeuren. Het enige wat ik misschien anders zou gedaan hebben, is in mijn twintiger jaren harder het varken uithangen. Ik was toen al aan het werk en was plusmama van twee kinderen. Ik heb soms het gevoel dat ik niet genoeg geprofiteerd heb van mijn toenmalige vrijheid”, aldus een oprechte Schoeters.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Siska Schoeters

Meer Over:

Siska Schoeters