.
Siska Schoeters
zaterdag 20 augustus 2022

Siska Schoeters: “Ik ben hen vroeg genoeg beginnen voorbereiden”

"Werken is tof"

Met ‘Zomerhit’ en ‘Meer Zomer’ op Radio 2 was het een bijzonder drukke zomer voor Siska Schoeters en Niels Destadsbader. De twee hebben zich geen moment verveeld en genoten van het harde werken tijdens deze zomermaanden.

“Het zou heel ondankbaar zijn als wij klagen en zagen over onze job”, begint Niels. “En jij moet dan ook nog eens optreden. Maar jij hebt natuurlijk geen kinderen”, vult Siska aan in Story.

Siska ging enkele maanden geleden uit elkaar met Tomas De Soete en staat nu dus een deel alleen in voor de opvoeding van haar kinderen Lucien en Minnie.

“Zo’n drukke zomer vraagt wel vat voorbereiding. IK heb een vaste oppas die 24/7 beschikbaar is. Soms blijft ze ook slapen. Maar het is een heel toffe goede en verantwoordelijke oppas”, zegt Siska.

De kinderen van Siska moeten hun mama deze zomer dus regelmatig missen. Maar daar praat ze openlijk over met hen. “Ik heb hen al heel vroeg op voorhand gezegd dat mama deze zomer veel mag werken. Een bewuste woordkeuze want ik wil hen leren dat werken tof is. We zijn nog op skivakantie geweest en met de oppas doen ze ook veel leuke dingen. Maar als we samen zijn, dan moet alles wel wijken voor hen.”

Download onze app voor Android of iOS