.
Siska Schoeters
dinsdag 8 november 2022

Siska Schoeters gebruikt botox en komt er voor uit

​​​​​​​“Leven en laten leven”

Op Eén is er een nieuw seizoen van ‘Durf te vragen’ en daarin stelt Siska Schoeters taboedoorbrekende vragen aan onder andere lesbische dames, daklozen of mensen die plastische chirurgie hebben ondergaan.

Uiteraard stelt iedereen dan ook de vraag of Siska zelf ook ervaring heeft met hetgeen ze aan de personen vraagt. “Ik heb al botox gebruikt”, vernemen we van Siska in een interview van Het Laatste Nieuws in TV Familie.

“Ik zie niet in waarom ik daar een geheim van zou maken”, vervolgt Siska Schoeters. Blijkbaar doet iedereen het in haar omgeving dus snapt ze niet goed waarom zij het niet zou doen. Het is volgens haar blijkbaar meer gebruikelijk dan cocaïne snuiven. Iets wat blijkbaar volgens haar ook heel gangbaar is maar niet echt haar ding.

“Het zorgt voor een frissere blik bij tv-opnames”, onthult Siska Schoeters in het artikel dat te lezen is in TV Familie. Volgens haar dus een goeie reden om het te gebruiken.

Siska heeft dan ook een duidelijke mening: “leven en laten leven”. Of het nu gaat over geloof of een bepaalde levensvisie. “Jouw lijf, jouw regels, we zijn 2022 hé”, aldus Schoeters.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Siska Schoeters

Meer Over:

Siska Schoeters