.
Siska Schoeters
vrijdag 29 juli 2022

Siska Schoeters: “En wij worden daar voor betaald, de max!”

Ze presenteert 'Zomerhit' samen met Niels Destadsbader

Op 20 augustus wordt de Radio2 Zomerhit naar goede gewoonte uitgereikt aan de artiest met de meest populaire single van de voorbije maanden. Wie dat dit jaar wordt, daar hebben we voorlopig nog het raden naar.

Naar aanloop van de grote apotheose presenteren Niels Destadsbader en Siska Schoeters deze zomer 6 shows waarin we de genomineerden beter leren kennen. Het wordt een zomer met een intense samenwerking tussen de twee presentatoren.

“Het is een beetje ‘Temptation Island’ eigenlijk. Wij zitten samen op een soort eiland, en gaan ongelooflijk naar elkaar toe groeien. Of net niet”, lacht Niels Destadsbader in Dag Allemaal.

Siska moet heel erg lachen met de vergelijking die Niels maakt en kan er zich wel in vinden. Het wordt een zomer waarin ze de hele tijd zal werken en dat vinden veel mensen erg vreemd.

“Ga je echt een hele zomer werken, zonder vakantie? Ja, en ik kijk er oprecht naar uit. Een hele zomer aan zee met toffe mensen mogen werken en lachen, en wij worden daarvoor betaald! Ja hallo, da’s de max!”

Download onze app voor iOS of Android