.
News Image

Sioen maakt supporterslied Sven Nys

Er zal gezongen worden in het Sportpaleis!


Tienduizenden Nys-fans nemen volgend weekend in het Sportpaleis afscheid van hun sportheld. Met een speciaal voor Sven Nys geschreven lied brengt Sioen, samen met alle aanwezige fans, hulde aan de kanibaal van Baal.



Op 5 en 6 maart staat met “Merci Sven” het beste van de cross en de beste schlagers op het programma in het Sportpaleis. Maar Sven heeft deze keer niet alles onder controle: op vraag van Play Sports heeft koersfanaat Sioen een hommagelied gemaakt voor de Kanibaal van Baal om hem nog eens in de bloemetjes te zetten voor hij straks teammanager wordt van Telenet-Fidea.



Ik ben een echte sportfreak. Ik hou van de koers en van het veldrijden. Sinds mijn pubertijd volg ik het allemaal van heel dichtbij. Ik vond het dan ook fantastisch dat Play Sports me vroeg om dit afscheidslied voor de icoon die Sven Nys toch wel is, te maken. De cross zal niet meer hetzelfde zijn zonder hem” zegt Frederik Sioen. “Ik ben superbenieuwd naar zijn reactie in het Sportpaleis als we met zijn allen zingend afscheid nemen”.



Play Sports heeft het lied samen straffer vandaag verspreid onder alle fanclubs die dit weekend naar het Sportpaleis gaan.


Bio van Sven Nys en Sioen

Meer Over:

Sven Nys Sioen