.
News Image

Sint Weekends in de Plopsa-parken

Sinterklaas komt met zijn zwarte pieten naar Plopsa.


Op 19, 20, 26 & 27 november en 3 & 4 december verwelkomt Plopsaland De Panne Sinterklaas tijdens de VTMKZOOM Sint Weekends. Bezoekers worden op deze dagen uitgenodigd om de goedheiligman en de Pieten toe te wuiven tijdens de intrede om 13u.

Na zijn intocht kunnen bezoekers genieten van een knotsgekke VTMKZOOM Sint Show in het Plopsa Theater. De Pieten nemen de bezoekers tijdens deze show mee op een spannend avontuur vol dolle fratsen en leuke sinterklaasliedjes. Na afloop van de show is het mogelijk om Sinterklaas een bezoekje te brengen op zijn troon. Om de dag in pracht en praal af te sluiten krijgen alle kinderen tenslotte een zakje vol lekkers mee naar huis.



In Plopsa Indoor Hasselt vinden de Sint Weekends plaats op 19, 20 & 27 november en 3 & 4 december. Sinterklaas en zijn Pieten worden op deze dagen ontvangen tijdens een intrede. Aansluitend vindt er een troonmoment plaats waarbij alle kindjes de kans krijgen Sinterklaas persoonlijk te begroeten en hem een wenslijstje of mooie tekening te bezorgen. Alle kinderen worden op het einde van de dag beloond met een leuke goodiebag vol lekkers.

OPGELET: Op zaterdag 26 november is Plopsa Indoor Hasselt reeds uitverkocht en dus niet meer toegankelijk voor het grote publiek.



Bezoekers blijven natuurlijk ook steeds welkom in Plopsaqua De Panne. De adembenemende attracties zoals de wildwaterrivier, het stormbad en de zes indrukwekkende glijbanen zorgen voor een magische beleving voor iedereen.