.
Seizoen 5 van Down The Road
vrijdag 21 oktober 2022

Simon uit ‘Down The Road’: “Ze is daar hard van geschrokken”

Hij heeft ze niet meer aangedaan

Op dit moment is er geen hartverwarmender programma dan ‘Down The Road’. Dieter en de deelnemers maken het mooiste avontuur van hun leven mij en het blijft een levenslange herinnering om te koesteren.

Zo mocht deelnemer Simon ook zijn verjaardag vieren op reis en dat vond hij onvergetelijk. “Dieter hield zijn hand voor mijn ogen en iedereen verraste me door te beginnen zingen. Er waren ook cadeautjes en zo. Jarig zijn tijdens ‘Down The Road’ is heel speciaal”, glundert Simon nog na in Tv Familie.

De reis zit er al een tijdje op, maar het contact is nog niet verwaterd. Simon hoort zijn medekandidaten en ondertussen ook vrienden nog steeds in een WhatsApp-groep.

“We chatten dagelijks. En we zijn met de hele groep naar een optreden van Niels Destadsbader gaan kijken. Binnenkort plannen onze ouders ook een filmnamiddag voor ons allen. Ik denk dat we nog vaak zullen afspreken. Ook met Dieter en Saar appen we nog regelmatig.”

Maar naast mooie herinneringen heeft Simon nog iets anders meegebracht van zijn reis naar Thailand. Zo kocht hij er een broek met drugsplantjes op. “Ze schrok heel hard toen ze die broek uit mijn valies haalde! Dat was wel grappig. Ik heb de broek sindsdien niet meer gedragen, maar misschien doe ik dat nog, hoor.”