.
Olga Leyers en Simon Nuytten
dinsdag 5 april 2022

Simon Nuytten onthult geheim: ‘Ik ben kaal’

En dat staat hem goed!

Simon Nuytten van Bazart heeft maandag al zijn moed bij elkaar geschraapt om iets met zijn fans te delen, iets wat hij maar liefst 7 jaar lang geheim gehouden heeft omdat hij met enkele zaken worstelde.

“Er moet me toch even iets van het hart. Mijn haar is er af. Dat is uiteraard wel duidelijk te zien. Dit is niet zomaar ineens. Ik kamp al 7 jaar met problemen betreffende mijn “kalendheid”. Ik heb dit altijd verborgen proberen houden en heb hier met maar een select groepje over dúrven babbelen”, schrijft Nuytten op Instagram.

“Ik weet dat dit misschien stom klinkt en ik weet ook dat er zoveel ergere dingen zijn in het leven. Wat ook ab so luut het geval is. Maar toch had dit een enorme impact op mijn leven. Altijd hoofddeksels dragen, niets meer doen waarbij er geen hoofddeksels kunnen gedragen worden, elke dag de confrontatie aangaan, grote deuk in zelfvertrouwen én zelfliefde, geen foto’s meer kunnen zien van je eigen, mensen/plaatsen vermijden..”, gaat de artiest verder.

“Het is normaal niet van mijn doen om zo’n dingen te delen maar ik weet dat er veel mensen met dezelfde problematiek te maken krijgen en dit toch al te vaak wordt genegeerd. Of toch vaak wordt gezegd: man up! Uw haar verliezen is gwn kut. Zeker op jongere leeftijd. Dus ook om een beetje een hart onder de riem te steken maar ook om er écht even (letterlijk) korte metten mee te maken. En ook omdat Instagram soms toch eens écht mag zijn. En ook een beetje omdat het bijna Pasen is, heb wel wat weg van een paasei nu! Zalig Pasen en love life!”, besluit Simon in zijn mooie post.

Het woord is er nu uit, dat moet een hele opluchting zijn voor Simon Nuytten en zijn omgeving. En die omgeving reageert bijzonder positief. Zo geeft Mathieu Terryn toe dat Simon altijd zijn favoriete paasie is geweest, Bab Buelens is van mening dat het Simon supermooi staat en ook Olga Leyers out zich als grote fan van de look van Simon Nuytten.

Misschien heeft Simon nu wel spijt, spijt dat hij deze post niet eerder gedeeld heeft. Hé Simon, jij bent en blijft gewoon die knapperd die je altijd was en die je wellicht nog jaren zal zijn, dat zal jouw schat Hannan zeker en vast wel beamen.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Simon Nuytten

Meer Over:

Simon Nuytten