.
Sylver
maandag 30 mei 2022

Silvy en Wout van Sylver: “We kennen elkaar door en door”

“In die 22 jaar hadden we nog maar drie discussies"

Na 22 jaar professioneel samen te werken, de wereld rondgereisd te hebben en lief en leed met elkaar gedeeld te hebben, zijn Silvy en Wout van Sylver als broer en zus voor elkaar. Ze gaven een interview aan Story waarin ze al die jaren van kort op elkaar te leven schetsen.

Zo lang en zo vaak samen zijn, dat kan soms al eens tot amoureuze toestanden leiden. Maar niet bij Wout en Silvy. “Veel mensen begrijpen niet dat we geen koppel zijn, maar er zijn nooit gevoelens geweest”, zegt ze daarover.

Ruziën en discussiëren is ook niet aan hen besteed. “In die 22 jaar hadden we nog maar drie discussies. We weten allebei goed wanneer we moeten zwijgen. Ik kan heel koppig zijn, maar Wout weet hoe hij daarmee om moet gaan.”

Wout is op zijn beurt ook vol lof over Silvy. “Ik heb met niemand anders zoveel tijd doorgebracht als met Silvy, we kennen elkaar door en door. Op artistiek vlak komen we heel goed overeen”, zegt hij.

Ze weten van elkaar wanneer er even rust nodig is. “We discussiëren enkel als ze wil slapen of honger heeft. De combinatie met korte nachten kan maken dat de vermoeidheid ons al eens parten speelt. Omgekeerd ergert Silvy zich soms aan mijn luidheid”, zegt hij lachend. “Of dat je zonder gêne boeren en scheten laat”, vult Silvy nog aan.

Download onze app voor iOS of Android