You are here

Silvy De Bie wordt opnieuw Tinker Bell

08/10/2016 13:11-

Silvy straks opnieuw Tinker Bell in Peter Pan.

De uiterst succesvolle en internationaal gelauwerde voorstelling 'Peter Pan, The Never Ending Story' strijkt op 28, 29 en 30 december 2016 neer in Stadsschouwburg Antwerpen. Silvy De Bie zal opnieuw in de huid van elfje Tinker Bell kruipen, een rol die ze in 2012 al eens met verve vervulde. Silvy kijkt er alvast enorm naar uit en mag zich dus weer opmaken om te gaan vliegen!

"Ik ben héél blij dat ik terug mijn Tinker Bell-vleugeltjes mag aantrekken! (lacht) 'Peter Pan, The Never Ending Story' is een fantastische productie, die ook internationaal enorm gewaardeerd wordt, dus dat ik daar opnieuw deel van mag uitmaken is een hele eer. Ik heb niets dan positieve herinneringen aan mijn periode als Tinker Bell. Het wordt wel weer even trainen om het zingen van 'You Raise Me Up' in combinatie met het vliegen onder de knie te krijgen, maar dat heb ik er natuurlijk graag voor over", aldus een enthousiaste Silvy. Silvy speelt niet meteen een grote rol in Peter Pan. Ze is amper enkele minuten te zien in de voorstelling maar toch is de passage van Silvy hét hoogtepunt van de voorstelling.

'Peter Pan, The Never Ending Story' werd gecreëerd in 2012 en wist toen in België meer dan 170.000 bezoekers te bekoren. Daarna speelde de show succesvol in de grootste steden van de UK, in Dubai, Singapore, Taipei, Doha en Abu Dhabi. In Singapore werd de arena-versie aangepast naar een theaterversie en het is die versie die in december in Antwerpen te zien zal zijn. Er zal in Stadsschouwburg Antwerpen ook een exclusieve 3D-registratie van de voorstellingen plaatsvinden. Na de passage in Antwerpen verhuist 'Peter Pan, The Never Ending Story' naar Zuid-Korea. De rest van de cast die in Antwerpen op 28, 29 en 30 december op de planken zal staan wordt later bekendgemaakt. TIckets via musichall.be

 

Meer nieuws over:

Silvy De Bie

Gerelateerde foto's:

Voices4you - Bring A Smile (2)

Silvy De Bie - Antwerpen - 24/01/2015

Gerelateerde bio's:


Gerelateerde muziek:

Tracklist van Silvy De Bie