.
Silvy De Bie
zondag 19 juni 2022

Silvy De Bie: “Liever dat dan een nieuw kleedje”

Ze heeft het ervoor over

Iedereen ziet er graag goed uit en heeft daar vaak veel voor over. Silvy De Bie nam zelfs een personal trainer onder de arm. Niemand minder dan Lesley Dada bekend van ‘Personal Trainers’ op Play4 is haar coach die haar begeleidt bij het sporten, maar ook op mentaal vlak.

“Tegelijk zingen en dansen is vermoeiend, daarom is bij Silvy de fysieke training heel belangrijk, maar ik heb Silvy vooral op mentaal vlak zien groeien. Ze kreeg veel meer zelfvertrouwen en kan beter met stress omgaan. Ze mag echt trots zijn”, zegt Lesley in Story.

Niet alleen Silvy De Bie gaat langs bij Lesley om wat te sporten, ook collega’s als Sean Dhondt, Belle Perez, Debby Pfaff en Linda Mertens gaan er regelmatig trainen.

“Een half uur E-fit kun je makkelijk in je agenda inplannen. Ik kom zelf drie keer per week. Heel intensief, maar toch plezant. Lesley is een drilmeester, maar ze motiveert me met humor? Ze pept me op als het minder gaat?”

Maar zo’n personal trainer is niet voor iedereen bestemd, want het is behoorlijk duur. “Het is inderdaad niet goedkoop, maar je krijgt kwaliteit. Trouwens, veel mensen betalen vaak veel geld voor een fitnessabonnement, maar stoppen dan na twee maanden. Met een personal coach moet je gaan, want je hebt een afspraak. Ik geef liever geld uit aan een personal training dan aan een nieuw kleedje.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Silvy De Bie

Meer Over:

Silvy De Bie