.
Maureen & Sieg
donderdag 14 juli 2022

Sieg De Doncker heeft grote plannen

En binnenkort is het zover!

Het liefdesnestje van BV-koppel Sieg De Doncker en Maureen Vanherbergen is bijna klaar. De laatste hand wordt gelegd aan het huis en het koppel hoopt dat ze deze zomer kunnen verhuizen. Samen hebben ze de relatietest goed doorstaan.

“Het is in ieder geval zwaarder dan samen een Ikea-kast in mekaar steken. Maar we mogen niet klagen, we waren een geolied team. Maureen hield zich bezig met de kleurencombinaties, het soort keuken en de kasten, dingen die mij minder interesseren”, lacht Sieg in Story.

Een jaar geleden werd Nelle geboren, het dochtertje van Sieg en Maureen. Tussen het verbouwen door had Sieg de nodige tijd om van zijn dochter te genieten.

“Ik heb totaal niet het gevoel dat ik iets gemist heb van haar eerste levensjaar. Maar nu de werken bijna af zijn, ga ik nog wel wat meer van haar kunnen genieten. Het is een pracht van een kind. Ze eet en slaapt goed en is altijd goedgezind.”

Sieg geniet meer dan ooit van het vaderschap, ondanks dat hij er veel voor heeft moeten opgeven en het ook veel geld kost. “Maar je krijgt er zoveel liefde voor in de plaats. Ik lach me ook te pletter met haar. Zeker omdat ik trekjes van mezelf in haar herken. Uiterlijk lijkt ze ook op mij.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Sieg De Doncker en Maureen