.
Sieg De Doncker in De Verraders
zaterdag 4 februari 2023

Sieg De Doncker: “Een groot feest wil ik geven, maar zonder trouwkleren en ring”

Sieg De Doncker: over zij trouwplannen.

Nu Sieg De Doncker Familie heeft verlaten, en niet langer het manipulatieve personage Koen speelt, breekt er een wat rustigere periode aan. Over het leven buiten Familie spreekt hij openhartig met Story.

Sieg blijkt een handige en bezige bij te zijn. “Ik kan thuis nog wat schilderen en de zolder afwerken”, zegt hij ambitieus. “Of even lichamelijke opvoeding geven in een school of mezelf iets bijleren, zoals zonnepanelen leggen.”

Sieg is ook papa van peuter Nelle en amuseert zich kostelijk met de kleine meid. “Soms is de combinatie met het werk niet makkelijk en moeten Maureen en ik puzzelen om opvang te regelen. Maar alles komt goed. Ja, we zijn een echt team”, glundert Sieg in Story.

Hoewel Maureen graag zou trouwen, is het voor Sieg geen must. “Een groot feest wil ik wel geven, maar dan zonder trouwkleren en ring.”

Zijn wens voor 2023: geluk voor zijn naasten. Het besef dat enkele van zijn vrienden een tijdje depressief waren heeft de acteur geraakt. “Gewoon geen miserie”. Voor de Familie-fans hoopt hij op de hereniging van Lars en Veronique.

Bio van Sieg De Doncker

Meer Over:

Sieg De Doncker