.
News Image

Showbizz-Site zoekt....

We hebben één en ander op ons verlanglijstje staan.

Het afgelopen jaar is er keihard aan de Showbizz-Site gewerkt maar het werk is nog niet af, integendeel. De Showbizz-Site is op zoek naar heel wat mensen die ons willen helpen met een aantal zaken. Een overzicht:

- we zijn op zoek naar superfans van artiesten. En dan bedoelen we mensen die écht alles weten over hun favoriete artiest en die mee vragen willen opstellen voor onze fanquiz. Maar ook megafans van Thuis, Familie, Sturm der Liebe en andere langlopende tv-programma's mogen zich laten horen.
- we zijn op zoek naar mensen met een grote (muzikale) bagage en ons willen helpen bij het schrijven van teksten over singles en artiesten uit de jaren 50, 60, 70, 80. We willen namelijk voorkomen dat een groot deel van onze (Vlaamse muziek-)geschiedenis zomaar verloren gaat.
- tevens zoeken we ook de hoesjes van duizenden singles en cd's.
- we zoeken trouwe bezoekers die de site bijna dagelijks bezoeken en mee willen brainstormen over de toekomst van de Showbizz-Site. Dat brainstormen doen we online en veilig, je hoeft je daar niet voor te verplaatsen.
- we zijn op zoek naar mensen die interesse hebben in de Vlaamse showbizz, actief zijn op Facebook en of Twitter en de accounts van bekende mensen mee in te gaten houden om nog sneller berichten over die bekende mensen te kunnen publiceren. Zie jij nieuws en kan jij er een mooi artikel over schrijven?

Heb jij interesse om via de Showbizz-Site te helpen aan de uitbreiding van onze diensten? Heb jij een grote muzikale bagage of wil je die delen met onze duizenden bezoekers? Laat dan van je horen.

Hoe? Stuur een mail naar info@showbizzsite.be met daarin je naam, woonplaats, leeftijd en vertel in ongeveer 10 lijnen (graag in correct Nederlands) wie je bent, wat je in het dagelijkse leven doet en waarmee jij ons eventueel zou kunnen helpen.
Hou er rekening mee dat de Showbizz-Site een hobby is voor iedereen en je hiervoor geen vergoeding krijgt. Maar de feedback van onze bezoekers en de dankbaarheid van artiesten is vaak zo hartverwarmend dat dit ruimschoots gecompenseerd zal worden. Laat snel van je horen!