.
Julie Van den Steen
dinsdag 25 januari 2022

Shop vanaf 27 januari een exclusief kledingstuk van Julie Van den Steen

Ook mannen vinden er hun ding

Op 27 januari ligt de eerste kledingcollectie van presentatrice Julie Van den Steen in de winkel. Ze ontwierp in samenwerking met CKS enkele mooie kledingstukken, geïnspireerd op haar eigen outfits. En ze is bijzonder trots op die eerste collectie. En hoewel de collectie vooral naar vrouwen is gericht, kunnen ook de mannen er hun ding in terug vinden.

“De roze blazer, die een beetje oversized is, is bijvoorbeeld uniseks”, klinkt het in Tv Familie. “In deze tijd moet je afstappen van hokjesdenken. Bij dames werd er ook gekeken naar de verschillende lichaamstypes. Je hoeft dus niet hyperslank te zijn om in deze stuks te stralen. Julie heeft ervoor gezorgd dat haar collectie zo inclusief mogelijk is. En er zitten wel wat eyecatchers bij.”

CKS is heel erg enthousiast over de samenwerking en de collectie die er is uit ontstaan. “Zowel wij en Julie zijn echt heel tevreden. Ze heeft dat fantastisch gedaan.” Bij de collectie is bovendien ook rekening gehouden met duurzaamheid. “Het moesten tijdloze stuks zijn die je op ieder moment van de dag kan dragen;”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Julie Van den Steen

Meer Over:

Julie Van den Steen