.
Chateau Planckaert, Shana
vrijdag 29 oktober 2021

Shana emotioneel na relatiebreuk met Junior: “ik was mezelf kwijtgeraakt”

Ze is klaar voor een nieuwe start

Het is ondertussen al bijna een jaar geleden dat Shana Goossens met de nodige grappen en grollen bij de familie Planckaert werd onthaald. We konden haar eerste ontmoeting met de familie zien in ‘Chateau Planckaert’ en we zagen ook meteen hoe het meisje meteen op haar gemak werd gesteld. Een jaar later was het sprookje voorbij en gaat ze weer single door het leven.

Shana staat ondertussen weer sterker in haar schoenen en is niet meer zo verlegen en fragiel als toen ze haar intrede maakte bij de Planckaerts. “Ik was mezelf een beetje kwijtgeraakt, omdat ik teveel moeite heb gedaan om me aan te passen in mijn relatie. Nu ben ik weer op mezelf gefocust en dat voelt goed”, legt Shana uit in Dag Allemaal.

Voor Shana kwam de breuk met Junior Planckaert als een harde klap en ze heeft eventjes tijd nodig gehad om alles te verwerken. “Ik heb toch drie maanden nodig gehad om te recupereren. Ik heb heel diep gezeten. Er was dan ook zoveel media-aandacht, en dan was er ook nog een interview voor Valentijn gepland… dat kon natuurlijk niet meer, want begin februari zijn we uit elkaar gegaan.”

Gelukkig kreeg Shana veel steun van haar vriendinnen en werd ze door hen goed opgevangen. Ze blikt met geen negatieve gevoelens terug op haar relatie en is blij dat ze dankzij Junior toch veel nieuwe mensen heeft mogen leren kennen.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Junior Planckaert

Meer Over:

Junior Planckaert