.
News Image

Sfeervolle kerstshows met Naydine en een Zuid Afrikaanse touch in Steenhuffel

Overal te velde kan je deze dagen genieten van kerstmarkten en kerstshows. In het Kampanje Theater van Steenhuffel deden ze dat dit weekend met de Zuid Afrikaanse popzangeres Naydine en het zorgde voor twee maal een uitverkocht maar vooral ook bijzonder gezellig theater. Tijdens “SO THIS IS XMAS” bracht Naydine meer dan twee uur het beste van zichzelf, tesamen met het Brussels CBS Orchestra.



Het Fabrique Magic Kids Choir zorgde ervoor dat heel wat kerstliedjes een extra dimensie kregen! Parels als “Last Christmas”, “Feliz Navidad”, “Jingle Bell Rock”, “Happy X-Mas / War is over”, “Let It Snow”…. maar ook een pleiade van Naydine’s eigen hitsongs, met uitgebreide orkestbezetting….



Onze fotograaf Jeroen D’havé was getuige van “The most wonderful time of the year” en maakte een foto-sfeerverslag. Naydine bracht tijdens “SO THIS IS XMAS” enkele opmerkelijke bewerkingen van songs, net zoals ze dat deed tijdens het retrofestival Yesterdayland afgelopen zomer. Het was net als in augustus genieten van een bijzonder straffe Celine Dion medley maar ook een meesterlijke vertolking van Will Tura’s “Ik mis Je Zo”. “Als ik op Vlaamse bodem sta wil ik mijn bewondering uitdrukken voor één van de allergrootste artiesten van hier” aldus de Zuid Afrikaanse die ook haar aanstekelijke eigen Nederlandstalige singel “Schuil Dan Maar Bij Mij” bracht met het meer dan 50-koppige CBS orkest. Naydine is special guest in de “Eindejaarsshow” van TV PLUS, te bekijken via Kanaal 40 van Telenet.


Bio van Naydine

Meer Over:

Naydine