.
Sam Gooris en Sergio
woensdag 21 februari 2024

Sergio Quisquater: “Dat is een zeldzame eigenschap in de entertainmentwereld” 

Hij vertrouwt hem volledig 

Bestaat er een mooiere bromance in BV-land dan die van Sergio Quisquater en Sam Gooris. De twee Vlaamse zangers zien elkaar niet als concurrenten, maar zijn wel elkaars beste vrienden. En dat is mooi om te zien.

Sergio is erg positief over zijn goede vriend Sam en omschrijft hem als iemand die een natuurlijke flair heeft. Maar bovenal vindt hij Sam heel erg grappig.

“Ik kan je vertellen dat zijn humor in het echte leven net zo aanstekelijk is, zo niet nog meer. Zijn persoonlijkheid voegt extra schwung toe aan zijn grappen, waardoor ze nog hilarischer worden. En Sam moet zich daar niet voor forceren, hé”, zegt Sergio in Tv Familie.

Sergio heeft veel bewondering voor Gooris en vooral hoe hij zo toegewijd is aan zijn gezin. Ook Sergio twijfelt er niet aan dat Kelly Pfaff en de kinderen op de eerste plaats komen voor hem.

“Zijn mooiste karaktereigenschap is zijn betrouwbaarheid. Als hij je als vriend beschouwt, kun je altijd op hem rekenen, dag en nacht. Hij zal je nooit een mes in de rug steken of de kaas van je brood eten. In de entertainmentwereld is dat een zeldzame eigenschap. Sam is iemand die ik niet 100%, maar 200% vertrouw. Ik durf er mijn twee handen voor in het vuur steken dat hij me nooit een loer zal draaien.”