.
Sergio
vrijdag 9 september 2022

Sergio : “Probeer er ludiek mee om te gaan”

Hij maakt het niet veel mee

Wie al eens naar een festival is geweest heeft ongetwijfeld ook wel al eens bier over zich heen gehad. In het volle feestgedruis zijn mensen al eens iets te enthousiast met hun bekertje in de hand en dan is bier over je heen krijgen nooit veraf.

Jammer genoeg gebeurt het ook steeds vaker en vaker dat mensen bewust met hun bier naar de optredende artiest in kwestie gooien. Vooral de Nederlandse zanger Mart Hoogkamer krijgt vaak de volle lading. Hij is dat beu en verlaat het podium wanneer het zich voordoet. En het wordt voor veel artiesten een herkenbaar fenomeen.

“Het lijkt wel alsof het bij onze noorderburen van kwaad naar erger gaat. Het is absoluut niet fijn voor Mart, maar volgens mij maakte hij een fout toen er de eerste keer een beetje bier naar hem werd gegooid. Hij heeft toen te snel het podium verlaten en achteraf heeft dat incident veel aandacht gekregen in de media”, zegt Sergio Quisquater in Tv Familie.

Sergio zou er anders mee omgaan dan Mart. “Je kan ook proberen om er ludiek mee om te gaan. Ik zeg maar iets: een emmer vragen waarin mensen bier dat ze niet meer moeten hebben kunnen deponeren. Ik zwans er nu mee, maar eigenlijk is zoiets een ramp”, moet Sergio ook bekennen.

Niet alleen mist het publiek een fijn optreden, maar de organisatoren zien ook meteen een act wegvallen. Maar het is ook jammer voor de artiest, want de kans is klein dat die nog gevraagd zal worden.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Sergio

Meer Over:

Sergio